Redaktionen læser

Seksuel tilfredsstillelse uden forpligtelse

Prostitution er udtryk for mænds behov for sex uden relationelt besvær, men er det også en genvej for kvinder til uforpligtende sex uden at blive opfattet som billige ludere?
Modkraft
Nyhedsbloggen
Prostitution er udtryk for mænds behov for sex uden relationelt besvær, men er det også en genvej for kvinder til uforpligtende sex uden at blive opfattet som billige ludere?

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Morten Juhl-Johansen Zölde-Fejér

Prostitution som middel til ikke at blive set som en luder?

Jens Overgaard Bjerre

Sikke en mangel på sex. Men en gadeluder er som oftest et resultat af en ulykkelig barndom med mangle mor relationer og uden nærhed og støtte. Deres selvværd er nul og nix. Men selv i ægteskabets hellige enhed består luderiet i stort omfang. Hvor mange mænd må ikke punge ud for at få et af deres fundamentale behov dækket, fordi konen lukker adgangen? Sex er et behov og man burde lade mennesker afprøve sine seksuelle rolle både som homoseksuelle og som almindeligt seksuelt orienteret. Uden at der absolut skal sættes en psykolog ind og vurdere hvad der er normalt og unormalt. I øvrigt fokuseres der alt for meget på den rent funktionelle side af sagen. Kærligheden kender ikke til disse grænser og er stort set ligeglad med om kussen er lille eller stor eller pikken tyk som en mast. Men der er penge og opmærksom hed i både røvpuleri og almindeligt frem og tilbage i nonnestilling.