Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Soundtracket til Syriens borgerkrig

Oprøret i Syrien foregår ikke kun med stenkast, våben og demonstrationer, men findes også blandt musikere og kunstnere, der de seneste år, på trods af massiv modstand fra regeringens side, vedholdende har skrevet soundtracket til Syriens borgerkrig
Oprøret i Syrien foregår ikke kun med stenkast, våben og demonstrationer, men findes også blandt musikere og kunstnere, der de seneste år, på trods af massiv modstand fra regeringens side, vedholdende har skrevet soundtracket til Syriens borgerkrig

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu