Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Vær med til at ændre den europæiske copyright-lovgivning

Frem til 5. Marts er det muligt at være med til at ændre den europæiske copyright-lovgivningen lige meget om du er studerende, kunstner, entreprenør eller blot har en holdning til området, så vil EU-kommisionen gerne høre din mening.

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Steffen Gliese

Før copyrightreglerne blev kunstnere tit meget mere velhavende, det var, fordi de brugte de penge, de tjente, på at tjene flere ved at investere frem for at regne med, at deres kunst (eller videnskab) skulle være den primære kilde til indtjeningen.