Redaktionen læser

Alle vil have en bid a potkagen

Den stigende legalisering af pot, har sat gang i den amerikanske marihuana industri. I Silicon Valley kæmper de om at udvikle produktet, der kan forvandle pot-rygnings image, mens farmerne i Colorado leder efter nye pot-kurer, der kan revolutionere medicinindustrien. Læs Mat Honans reportage fra USAs nye lovlige industri.
Wired
Nyhedsbloggen
Den stigende legalisering af pot, har sat gang i den amerikanske marihuana industri. I Silicon Valley kæmper de om at udvikle produktet, der kan forvandle pot-rygnings image, mens farmerne i Colorado leder efter nye pot-kurer, der kan revolutionere medicinindustrien. Læs Mat Honans reportage fra USAs nye lovlige industri.

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Helene Nørgaard Knudsen

Om ikke andet kan Danmark ikke tillade sig at eksportere sin narko-politik til andre lande så det er en industri der må holdes indenfor egne rækker. Hører i efter på borgen? Det er arbejdspladser og skatteindtægter vi taler om. Og så kan det gøre livet en hel del lettere for en masse mennesker som bare ønsker et alternativ :-)