Redaktionen læser

Døden er et vilkår på Mount Everest

Skal der en tragisk ulykke til, før sikkerhed trumfer jagten på penge og ekstreme udfordringer?
The New Yorker
Nyhedsbloggen
Skal der en tragisk ulykke til, før sikkerhed trumfer jagten på penge og ekstreme udfordringer?

Det var tilfældet for sherpaerne på Mount Everest, der i sidste uge blev sendt i dyb sorg, efter adskillige af deres kollegaer blev knust ihjel på bjergets skråning. Det kunne, ifølge forfatteren og bjergbestigeren Jon Krakauer have været undgået, hvis regeringen ikke var besat af tanken om at tilfredsstille turister verden over.

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.