Redaktionen læser

Fordi de er glade

Videoer af mennesker der danser til Pharell Williams hit Happy, har spredt sig som en viral glædesbølge. Folk fra Israel og Jamica danser der ud af, og nu har prominente Engelske muslimer også lavet en video.
The Guardian
Nyhedsbloggen
Videoer af mennesker der danser til Pharrell Williams hit Happy, har spredt sig som en viral glædesbølge. Folk fra Israel og Jamica danser der ud af, og nu har prominente Engelske muslimer også lavet en video.

På trods af, at der har været kritik i krogende og motivet bag videoerne ikke er helt klart, er denne version en fryd for øjet. Det er en muslimsk gruppe der kalder sig Honesty Policy og siger at deres eneste mål er at sprede glæde og styrke på vejen. Se videoen og læs The Guardians kommentar. 

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Dans på en bil, så den aldrig kan køre - dans på en motorvej, og gør billister skøre
Hop på en politiker der gør det med erhvervet -
Drop din stemme, den har ingen steder hjemme

Dans på et fly, så det aldrig når en sky - dans på en vinge, rigtig rigtig længe
Hop på borgen, den er ikke dig beskåren
Drop deres minivers, det er sygt og småperverst

Her er den så, den helt upolitiske real-thing uden nogen forbindelse til nogen navngivne popkøbmænd og formentlig verdens bedste 'danse-video' :
http://apod.nasa.gov/apod/ap120710.html