Redaktionen læser

Du er gennemsnitlig

Verden har fået et nyt skældsord – gennemsnitlig. Hvor det førhen var en fornærmelse at være under middel, er det i dag værst at ligge midt for, at være ’basic’.
Vox.com
Nyhedsbloggen
Verden har fået et nyt skældsord – gennemsnitlig. Hvor det førhen var en fornærmelse at være under middel, er det i dag værst at ligge midt for, at være ’basic’.

Rihanna pointerede at hendes video Pour It Up blev en ”no basic zone”, sitet College Humor lavede en guide til at finde ud af, om du er en ”basic bitch,” og i sidste uge spurgte Buzzfeeds Saeed Jones på Twitter, hvad den nye besættelsen af ordet basic handlede om, for det har egentlig eksisteret i Hip hop-miljøet siden 2009. Få svaret i artiklen ’”Basic”: A beginners guide to everyone’s new favorite insult.’  

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.