Redaktionen læser

Verdens mest indflydelsesrige

Time Magazine har lige offentliggjort deres liste over verdens 100 mest indflydelsesrige mennesker.
Time Magazine
Nyhedsbloggen
Time Magazine har lige offentliggjort deres liste over verdens 100 mest indflydelsesrige mennesker.

Personerne på listen er valgt og beskrevet af andre prominente personligheder. Du kan blandt andet læse hvorfor Obama mener at Pave Franz har fortjent en plads blandt verdens mest indflydelsesrige. Udover Paven, inkluderer listen Jose Mujica, fordi han var med til at legalisere pot, Beyonce fordi hun er blevet et kvindeikon, Edward Snowden for hans banebrydende afsløringer og Robin Wright for hendes skuespil i bla. House of Cards. 

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.