Redaktionen læser

Alt ondt skyldes minoriteterne…

The British National Party kaster vildt om sig med bebrejdelser i deres nye promoverings video.
The Huffington Post
Nyhedsbloggen
The British National Party kaster vildt om sig med bebrejdelser i deres nye promoverings video.

England kulturelle nedgang skyldes Islam, Marxister, homoseksuelle, jøder, medierne, immigration og EU, anklager en håndfuld unge i BNPs nye vanvittige promoveringsvideo. Videoen blev lækket i mandags og skabte straks en blanding af frygt og latterliggørelse på de sociale medier. 

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Bo Johansen

Den video er ikke lavet til middelklassen men til den del af befolkning der er sandet til i arbejdsløshed, hjemløshed, genhusning og generel fattigdom. Den del af befolkningen som er usynlig for stort set alle politikere. Og som aldrig har muligheder eller evner til at bryde mønstret.

Videoen virker fordi det store flertal reagere nøjagtig som de skal med hån og latterliggørelse overfor problemstillinger der beskrives i formuleringer de ikke kan afkode til andet end racistisk og debile.
Kædereaktionen er så, at de klemte og dem de andre ikke vil lege med får bekræftet hvor foragtet de er og derved bliver støtten til BNP øget.

For folk der ikke kender miljøet (og sproget i miljøet) forekommer udsagne latterligt og chokeffekten er åbenbart stor.
Videoen er en beskrivelse af den oplevede virkelighed som nogle mennesker har. Så kan jeg og andre komme med nok så mange årsagsforklaringer og fornuftbaserede argumenter men jeg kan ikke ændre Brians opfattelse af at blive underprioriteret i boligkøen til fordel for en flygtningefamilie. Faktum er at der er kommet flere mennesker i bunden til at slås om de samme lejligheder, velgørenheds donationer osv.

Jeg kunne jo passende tilbyde at bytte med Brian og håbe på, at jeg efter et par år i miljøet ikke stod i en BNP demonstration i militært inspireret udstyr råbende mod de islamisk inspirerede jødisk marxistiske militærbøsser for at få dem til at rejse ud af landet eller noget.

odd bjertnes

Bo Johansen : ... napper lige fat i formuleringen 'Brians opfattelse af at blive underprioriteret i boligkøen til fordel for en flygtningefamilie'.
Altså at han har forladt en almen boligforening efter over en årrække at se det nummer i køen han har gået og hældt penge i gå fra 30 til 300 - på grund af en statsligt dekreteret 'flygtningebølge' og krampagtige forsøg på at behandle folk på ansigtsløs og historieløs nyliberal lige fod.... eksempelvis.
Det er ikke nødvendigvis nogen 'opfattelse'. Been there.
Done that.
Hvor kommer for resten 'hånoglatterliggørelse'-frasen ind i billedet ?
Er det et kodet meme ?
men ellers et udmærket ment indlæg tror jeg nok :-)

Bo Johansen

Det var et nok et ringe forsøg på at forklare årsag og sammenhæng for de mere heldigt stillede. Måske fordi jeg selv er opvokset nær det miljøe og har kendt nogle af de mennesker der er tilhængere af BNP. Værst af alt, jeg forstår hvorfor de siger som de gør ;-)
Jeg ville dog ønske de ville lade være. BNP har jo ingen virkelige løsninger overhovedet. Men det må jo være sådan når ingen andre politiske organisationer interessere sig for den del af samfundet.

Iøvrigt var hån og latterliggørelse frasen ikke noget kodet meme :)
Det jeg prøvede at sige var at der er kæmpe forskel på sproglige formuleringer mellem top og bund. De forstår ikke hinanden og de forstå slet ikke hinandens udgangspunkt.
Og det kan smart markedsføring udnytte og bygge videre på.

odd bjertnes

Næh med UKIP på banen er det ikke nemt at være BNP.
Det er man så heldigvis heller ikke :-D

Bo Johansen

Næh, der er jo så mange andre mere spiselige grupperinger med indbyggede årsagsforklaringer og løsningsmodeller som jagter både din stemme og sjæl:p

Bo Johansen

Næh, der er jo så mange andre mere spiselige grupperinger med indbyggede årsagsforklaringer og løsningsmodeller som jagter både din stemme og sjæl:p