Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Britisk avis hylder de danske 80'er fodboldhelte

Under overskriften "Why the 80s Denmark football side is the world's great cult team" hylder den britske avis The Telegraph de danske 80'er spillere og alt hvad der gjorde dem så særlige fra deres Hummeldragter, den charmerende naivitet, Elkjærs hat-trick og Laudrups overvældende bold-geni.
Under overskriften "Why the 80s Denmark football side is the world's great cult team" hylder den britske avis The Telegraph de danske 80'er spillere og alt hvad der gjorde dem så særlige fra deres Hummeldragter, den charmerende naivitet, Elkjærs hat-trick og Laudrups overvældende bold-geni.

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu