Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Opfinderen af Comic Sans taler ud

Comic Sans er højst sandsynligt den font, der er flest holdninger til i verden – de fleste dog negative. Hvilket opfinderen af fonten tager ovenfra og ned, som han siger: det er heller ikke alle, der elsker Justin Bieber.
Comic Sans er højst sandsynligt den font, der er flest holdninger til i verden – de fleste dog negative. Hvilket opfinderen af fonten tager ovenfra og ned, som han siger: det er heller ikke alle, der elsker Justin Bieber.

Via @myrthu

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Morten Kjeldgaard

Sikke noget reklamebureaufis. Folk kan lide Comic Sans fordi den ligner moderne, letlæselig håndskrift og giver indtryk af en personlig tilrettet henvendelse.

Søren Kristensen

Som jeg forstår sans betyder det uden. Følgelig betyder Comic Sans uden humor. Det giver ingen mening, når nu fonten faktisk er lidt komisk. Comic Sans burde hedde Con Comic, altså Med humor.