Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Opsummering af den britiske telefon-hacking-skandale

Journalisten og forfatteren Peter Jukes har bogstaveligt talt skrevet bogen om Murdoch, News of the World og hacking-skandalen. Mens retssagen har stået på har han blogget og ikke mindst tweetet begavet om forløbet.
Journalisten og forfatteren Peter Jukes har bogstaveligt talt skrevet bogen om Murdoch, News of the World og hacking-skandalen. Mens retssagen har stået på har han blogget og ikke mindst tweetet begavet om forløbet.

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu