Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

USA overvejer sanktioner mod Thailand efter afsløring af slaveri

The Guardian har i en dokumentar afsløret at rejer, der bliver solgt i amerikanske og europæiske supermarkeder, risikerer at være fanget under slavelignende forhold. Det får USA til at overveje sanktioner mod Thailand. Se dokumentaren her.
The Guardian har i en dokumentar afsløret at rejer, der bliver solgt i amerikanske og europæiske supermarkeder, risikerer at være fanget under slavelignende forhold. Det får USA til at overveje sanktioner mod Thailand. Se dokumentaren her.

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Toke Andersen
  • Torben Selch
Toke Andersen og Torben Selch anbefalede denne artikel

Kommentarer