Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Chefredaktøren på The Guardian interviewer Snowden

I et langt interview med The Guardian fortæller Snowden om livet i Rusland, NSA-kulturen, hans tid hos NSA og fremtidens kommunikation
I et langt interview med The Guardian fortæller Snowden om livet i Rusland, NSA-kulturen, hans tid hos NSA og fremtidens kommunikation

Interviewet findes både som gennemskrevet artikel med video-indslag og som udskrift der kan læses her 

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Steen Thaulow Olsen
Steen Thaulow Olsen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Philip B. Johnsen

Det er naivt, at tro information, der har en økonomisk verdi, for den der har informationen, ikke bruge informationen, imod dem der har fået stjålet, de lukrative data!

Dan Johannesson

Michael Pedersen, du har inderligt ret, men du ved igså som jeg at dette håb ikke vil blive honoreret. Mes sandsynligt vil næste valg, som altid, handle om noget 'alle kan identificere sig med' dvs at debatterne vil bestå af de valige ekstrablads slogans koblet m. købmandslogik. F.eks. Det skal kunne betale sig at arbejde, Ikke flere kontanthjælps Carinaer osv. Der kommer INTET om det som tæller: TISA, Overvågning, Kampfly, Gaza, Neoliberaliseringen og den politiske ensretning, osv osv.

Helene Nørgaard Knudsen, Tue Romanow, Rune Petersen og Steen Thaulow Olsen anbefalede denne kommentar
Helene Nørgaard Knudsen

@Michael Pedersen 20. juli, 2014 - 20:22: det hjælper ikke at spørge når man får en instuderet remse eller et eller andet ligegyldigt spin-svar. som Bjarne Riis sagde under en tour de France "der sker jo ingenting".

Helene Nørgaard Knudsen

dette afsnit syntes jeg siger alt for meget om nogle af de mennesker der har det her job: Many of the people searching through the haystacks were young, enlisted guys and … 18 to 22 years old. They’ve suddenly been thrust into a position of extraordinary responsibility where they now have access to all your private records. In the course of their daily work they stumble across something that is completely unrelated to their work, for example an intimate nude photo of someone in a sexually compromising situation but they’re extremely attractive. So what do they do? They turn around in their chair and they show a co-worker. And their co-worker says: “Oh, hey, that’s great. Send that to Bill down the way.” And then Bill sends it to George, George sends it to Tom and sooner or later this person’s whole life has been seen by all of these other people. Anything goes, more or less. You’re in a vaulted space. Everybody has sort of similar clearances, everybody knows everybody. It’s a small world.

det er bare for usselt og det tangerer til det kvalmende og seriøst klamme. er der chance for at den slags kan ske eller allerede er sket i Danmark? Se&Hør sagen gør at jeg ikke bare kan afvise det uden videre...