Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Historien bag autocorrects udvikling

Det lyder umiddelbart som et tørt emne at tage fat på, men alle der har siddet og hulket af grin over de fejl andre mennesker begår, når de sender sms'er, ved, at autocorrect kan være en farverig størrelse
Det lyder umiddelbart som et tørt emne at tage fat på, men alle der har siddet og hulket af grin over de fejl andre mennesker begår, når de sender sms'er, ved, at autocorrect kan være en farverig størrelse

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Maj-Britt Kent Hansen

Længe skrev min telefon: "Øl, Stramme! I hårdhæten". Nu er den blevet så dygtig og kedelig, at den rask væk skriver: "Ok, Susanne!" men stadig "I hårdhæten". Hvilket ikke betyder "hårhætten", men "gårdhaven.

Auto Correct kan være en hjælp, men hvor har det ofte snarere været en pestilens, fordi hver ny word-udgave krævede bearbejdning af diverse flueben. Og hvis andres skyld end Word er det, at flere og flere staver månedsnavne med stort begyndelsesstav? For nu bare at nævne en enkelt ting.

Som en trøst for de rigtig sprogtossede kan Ben Yagoda anbefales: http://www.benyagoda.com/

Tro mig, Word har meget at gøre rede for. Mine elever tror jo nu at sålænge der ikke er en rød kruset linie under ordet, så er det stavet rigtigt. Hvad så hyppigt fører til både kroniske og komiske kolber samt demoraliseret vand ...

Søren Ansbjerg, Jonathan Smith, Peter Taitto, Nanna Wulff M., Steffen Gliese og Didde Elnif anbefalede denne kommentar
Helene Nørgaard Knudsen

Det bliver først bedre når man blander flere sprog. Nogle gange skriver jeg på Dansk og andre på Engelsk men for det meste blander jeg det og det gør autocorrect også. Derfor slår jeg det fra… Intelligens er at kunne begå sine egne fejl - visdom er at kunne grine ad dem.