Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

#JewsAndArabsRefuseToBeEnemies

De seneste dage er de sociale medier blevet oversvømmet med billeder af jøder og arabere, der nægter at være fjender, det gør de under hashtagget #JewsAndArabsRefuseToBeEnemies
De seneste dage er de sociale medier blevet oversvømmet med billeder af jøder og arabere, der nægter at være fjender, det gør de under hashtagget #JewsAndArabsRefuseToBeEnemies

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Bjørn Pedersen

Desværre er der folk, der legitimerer deres magt med frygt, had og umenneskeliggørelse. Den israelske regering støtter sig op ad ultra-nationalister og racistiske bosættere, Fatah er dybt korrupt og beriger sig selv på palæstinensernes bekostning, og Hamas slæber ligene af "kollaboratører" rundt i Gazas gader til skræk og advarsel.

Sød som dette tweet er, så virker det snarere som slacktivism, altså "aktivisme" hvor man egentlig ikke gør andet end f.eks. at klikke "like" på FB eller re-tweete en besked på Twitter for at "gøre en forskel". Men, hvis det kan skabe appel udover dem, der iforvejen er enig i budskabet, så vil det da være rart.

Søren Blaabjerg

Hvor sødt. Lad os alle være venner, rig som fattig, offer som bøddel, røver som plyndret. Make love not war! Javist. og husk at elske dine fjender og vende den anden kind til.

Fred er dog det bedste - sagde katten, den sad på flæsket.