Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Naturister trues med retsforfølgelse

Det Nordirske politi sætter kampen ind mod de farligste af alle kriminelle: Nøgenbaderne.
Det Nordirske politi sætter kampen ind mod de farligste af alle kriminelle: Nøgenbaderne.

“NOT a good idea, we are treating this kind of behaviour extremely seriously and will be continuing to take action against anyone who decides to do the same,” skrev Police Service of Northern Ireland (PSNI) på Facebook.

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Brian Pietersen

ja, når jeg går og fisker ude ved kysten gider jeg godt nok ik se på naturister..eller ej forholde mig til dem...så de skal være på små aflukkede områder.

Martin Madsen

ja, når jeg går og bader nøgen ude ved kysten gider jeg godt nok ik se på folk med fjollede hatte og fiskestænger..eller ej forholde mig til dem...så de skal være på små aflukkede områder.

Jonathan Smith, Sven Felsby, Hans Larsen, Morten Balling, Kevin Vilhelmsen, Christian Harder og Peter Ravn Mikkelsen anbefalede denne kommentar

Tænk, at det kan være en forbrydelse, at bade i det mest naturlige outfit vi har. Det lærer jeg simpelthen aldrig at forstå.

Peter Ravn Mikkelsen, lars abildgaard og Kevin Vilhelmsen anbefalede denne kommentar

Briterne er allerede hyppigt ret snerpede. Og de nordirske briter især. De skal jo bevise at de er briterer og ikke irerer.

Anders Sørensen

Naturister. Lol.

Det sjove ved dem er, at de ALDRIG har stiv pik.

For det har man ikke som naturist.

Fordi man kontrollerer pikken med sine naturistinstinkter.

Man har styr på den.

Og hvis det endelig skulle ske

at pikken blev stiv i naturen

så ville man skynde sig at komme væk fra den

Dorte Sørensen

Ja Kjeld Hansen, men alligevel er der stor drama over nøgenbadning også i Danmark. Fx har en kommune tilladt et nyt område ved Vedersø klit - så der vil være to områder til nøgenbadning langs den jyske vestkyst.
Hvorfor ikke gøre det modsat og sætter skilte op ved et par strande med påbud om sømmeligt badetøj mv. og så lade de øvrige områder være op til fritvalg med topløs badninger for både mænd og kvinder elle om de vil være helt i adam og eva kostume. Herved var der heller ikke så meget bøvl med vådt badetøj hjem.