Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Tyrkiske kvinder griner af deres vicepremierminister

I går udtalte den Tyrkiske vicepremierminister, at kvinder ikke bør grine i det offentlige rum, det har fået de tyrkiske kvinder ud i et socialt latter-oprør
I går udtalte den Tyrkiske vicepremierminister, at kvinder ikke bør grine i det offentlige rum, det har fået de tyrkiske kvinder ud i et socialt latter-oprør

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Tyrkiet bevæger sig længere og længere væk fra EU og de Europæiske landes normer for demokrati den stærk religiøs indblanding.

Peter Taitto

Det er syret underholdning på en smaddertrist baggrund. Tyrkiets folkevalgte politikere vil dog have ekstravagant svært ved, at vise den slags holdninger, hvis landet indlemmes i EU.

Torben Nielsen

Når man ser på hvilke andre lande, som er medlem i EU, kan jeg ikke se, hvorfor Tyrkiet ikke skulle blive det.
Bulgarien, Rumænien, ungarn, Cypern, Malta, Danmark.

Karen von Sydow

Puha, det er ikke rart at være vidne til Tyrkiets gradvise religiøse radikalisering. Jo før de kommer med i EU jo bedre.

Hvis Turkiet kommer med i EU vil det befolkningsmæssigt være EUs største land. Det vil være en katastrofe for EU at lukke sådan et land med islam som kulturelt fundament ind i EU. Tyrkiet har ingen rødder i det moderne Europa og det er kun et lille bitte hjørne af Tyrkiet, som ligger på det Europæiske kontinent.

- Tyrkiet hører hjemme i den mellemøstlige kultur og der skal det forblive.

Karen von Sydow: Er det ikke lidt naivt/overdrevet forhåbningsfuldt at tro at optagelse i en økonomisk union nærmest ved et trylleslag kan omvende religiøs eller politisk radikalisering? Jeg har absolut intet mod Tyrkiet (som bl.a. turist har jeg kun positive erfaringer), men lad os holde fast på at visse krav skal opfyldes og overholdes før optagelse i EU overhovedet kan komme på tale. Mener Tyrkiet at det vil klare sig bedre uden at leve op til disse krav står det jo landet frit for at udvikle sig uden for EU.