Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Kunne du bo i en container?

En amerikansk biologiprofessor er flyttet ind i en container på Huston-Tillotson Universitys grund som en del af et bæredygtighedsprojekt. Hvor meget har et moderne menneske brug for?
En amerikansk biologiprofessor er flyttet ind i en container på Huston-Tillotson Universitys grund som en del af et bæredygtighedsprojekt. Hvor meget har et moderne menneske brug for?

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

georg christensen

Denne professor, har endnu ikke forstået alvoren?. At flygte ind i en container , for at forsøge sig er overhovedet ikke det samme, som at flygte ind i et "kloak rør", for at overleve. Når småtbegavede professore, vel vidende om deres egen "mangelfuldhed" i lobbyismens navn, på bedste "propagandistisk" vis forsøger sig, gør de kun sig selv latterlige.

Til disse såkaldte højt begavede, desværre alt for ofte uvidende amerikanske professore, kan jeg kun ønske, at de en dag virkelig blev udsat for den amerikanske hverdag på laveste "trin", ikke i en "illusions container" , men i "afløbsrøret´s" virkelighed, og så endelig sendte deres ophøjede stillings betegnelse til revurdering.