Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Det britiskes ophør?

Hvad er det britiske og hvilke konsekvenser vil det have for Skotland at løsrive sig fra det? Ian Jack reflekterer over kulturel identitet og tilhørsforhold i anledning af morgendagens skotske valg om uafhængighed.
Hvad er det britiske og hvilke konsekvenser vil det have for Skotland at løsrive sig fra det? Ian Jack reflekterer over kulturel identitet og tilhørsforhold i anledning af morgendagens skotske valg om uafhængighed.

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

georg christensen

Tør "I" Skotter, tør i virkelig? med alle de trusler og forbandelser som er sendt jer i møde, hvis I ønsker noget andet. At "I" tør sige "YES", er et håb, som hele EU folket venter på.

EU folket, vil byde jer velkommen, selv om vores politikere siger noget andet.