Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

De 50 vigtigste idéer?

Jyllands-Posten har påtaget sig at få styr på, hvilke 50 idéer der er verdens vigtigste. En umulig liste og et oplæg til - forhåbentlig! - endeløs debat.
Jyllands-Posten har påtaget sig at få styr på, hvilke 50 idéer der er verdens vigtigste. En umulig liste og et oplæg til - forhåbentlig! - endeløs debat.

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Niels Østergård

Kunne have været spændende, men tilsyneladende lavet på et brainstorming-møde på redaktionen en stille formiddag hvor ingen havde bedre idéer til at fylde siderne. Videnskabelig metode? Hierarki? Holisme? Sygdom/sundhed? Identitet? Atomet? Energi? Det sublime? Hjulet?

noget åndssvagt rodet noget, som er helt uden politisk indhold. Jeg kan se mange ting der som er meget vigtige i kraft af deres uantastede antagelser. F.eks er religion da helt bestemt vigtigt i kraft af at det lader ellers antageligvis intelligente menesker opretholde et trossystem som bygger på kortslutninger, som i andresammenhænge ville blive betragtet som mentalt ukompetente . Men det var vel ikke ikke det jyllandspesten havde i taknerne? de ville vel gerne have haft mig til at sidde og lovprise religionens indflydelse på højnet moral. Altså jeg gider ikke gå videre med det her, det er simpelthen for useriøst, eller for tea-party-agtigt, måske. Det er jo en meget seriøs ting når man er dedikeret til fordummelse.