Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Om at overleve Auschwitz

»While I was in the camp the need to tell the story was so strong that I began to describe my experiences there, on the spot, in that German laboratory laden with freezing cold, the war, and vigilant eyes [...]« og Primo Levi skrev videre. Om at være i Auschwitz, om at overleve og om sit efterfølgende forsøg på rent faktisk at leve.
»While I was in the camp the need to tell the story was so strong that I began to describe my experiences there, on the spot, in that German laboratory laden with freezing cold, the war, and vigilant eyes [...]« og Primo Levi skrev videre. Om at være i Auschwitz, om at overleve og om sit efterfølgende forsøg på rent faktisk at leve.

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Steen Sohn
  • Per Torbensen
  • Curt Sørensen
  • Kristian Rikard
  • Niels Engelsted
Steen Sohn, Per Torbensen, Curt Sørensen, Kristian Rikard og Niels Engelsted anbefalede denne artikel

Kommentarer

Curt Sørensen

Primo Levi skrev også, at den yderste konsekvens af udsagnet om at enhver fremmed er en fjende er kz-lejrene. Den type udsagn har vi sandelig hørt igen og igen gennem de sidste mange år. Levi er desværre også i så henseende aktuel