Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Pulp Fiction fylder 20 år

Pulp Fiction fylder 20 år i dag. Læs Washington Posts anmeldelse af filmen fra 1994:
"The experience overall is like laughing down a gun barrel, a little bit tiring, a lot sick and maybe far too perverse for less jaded moviegoers."
Quentin Tarentinos Pulp Fiction fylder 20 år i dag. Læs Washington Posts anmeldelse af filmen fra 1994: "The experience overall is like laughing down a gun barrel, a little bit tiring, a lot sick and maybe far too perverse for less jaded moviegoers."

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer