Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Pendlerlivets mange genvordigheder

En ny dansk blog rammer lige ned i hjertekulen på mange af I formations kernelæsere: livet som pendler
En ny dansk blog rammer lige ned i hjertekulen på mange af Informations kernelæsere: Læs om livet som pendler

Efter mange års erfaring med pendling mellem Korsør og Kbh – allerhelst på plads 26 i vogn 11 – beskriver en pendler de mange morsomme, pinlige og ofte typisk danske situationer, man som pendler kommer ud for. Livet er bittersødt set fra en regnvåd perron.

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • lars abildgaard
  • Tue Romanow
  • Lise Lotte Rahbek
lars abildgaard, Tue Romanow og Lise Lotte Rahbek anbefalede denne artikel

Kommentarer

Tænk, jeg finder faktisk ikke særlig morsomt - måske er nogle af de andre bedre end den første om sneen. Forkælede mennesker, der er ude af stand til at tage tingene som de kommer i en ekstraordinær situation. Phff.

georg christensen

Pendler og sigøjner tilværelsen har virkelig meget tilfælles, men et punkt, har de ikke tilfælles, og det er, sigøjnerne tager familien med når de pendler, når vi pendler glemmer vi familien (lader den simpelthen i stikken), så derfor må opgaven være: Send arbejdet derhen hvor "materialet" befinder sig, hvis opdatering mangler, så sørg for efteruddannelse, og Danmark vil bemærke, at vi i grunden alle lever og virker i en og samme store naturlige "Landsby", og glem så storby tankegangen, hvis virken vi overalt på jorden tydeligt kan se.