Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Portræt af de kvindelige nominerede til dette års Oscar-uddeling

Buzzfeed har lavet dette sigende portræt af alle de kvindelige og alle de farvede nominerede til dette års Oscar-uddeling
Buzzfeed har lavet dette sigende portræt af alle de kvindelige og alle de farvede nominerede til dette års Oscar-uddeling

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Vibeke Rasmussen

"Totally unrelated fact, but Oscar voters are 93% white, 76% male with average age of 63."

Hæ. Ja, det er naturligvis irrelevant.

Vibeke Rasmussen

Formanden for the Academy of Motion Picture Arts, som står for Oscar-uddelingerne, Cheryl Boone Isaacs, er i øvrigt både kvinde og sort. Hun fortæller, at man faktisk er fokuseret på, gennem invitationer, at få en større mangfoldighed i gruppen af medlemmer.

Men det går langsomt. En undersøgelse fra 2012 viste, at 94% af medlemmerne var hvide, overvejende mænd og gennemsnitsalderen 62 år. En mere aktuel undersøgelse viser, at proportionen af ældre hvide mænd er faldet med … 1%.