Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Hvor stort er dit hjem i forhold til Mitt Romneys?

De kække folk på Washington Post visualiserer ulighed
De kække folk på Washington Post har lavet en beregner, der giver indblik i, hvor ekstravagant USA's ultrarige bor

Vores statsminister var muligvis kendt som Gucci-Helle, men sammenlignet med Mitt Romneys hjem i Californien bor Helle Thorning-Schmidt ganske beskedent.

Nedenstående viser statsministerens 136 kvadratmeter store hjem på Østerbro sammenlignet med Romneys californiske hybel. Som i øvrigt blot er ét af milliardærens huse. 

Hvis du selv vil lege – og det vil du – skal du først konvertere kvadratmeter til kvadratfod.

Herefter indtaster du blot tallet i den tredje kasse på sitet og trykker 'OK. Humiliate me.'. 

God bedring med dine mindreværdskomplekser. 

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Ib Christensen

Nu er jeg ikke bolig ejer, men syntes det er ærgerligt at "æren i behold" har mistet så kraftig værdi.

Er vi kun vores materialistiske værdi?

Vasker de selv vinduer?
Hvad med gulvet?
"Perversion is a type of human behavior that deviates from that which is understood to be orthodox or normal"

Var det ikke Rumæniens overperversion der mistede hovedet?

Og nu vi er ved sko -

Satiren er her lige til at sætte op i krogen - medmindre man har svært til latter;

Test:

Stil dem foran deres vens bolig - slap af i kroppen (vi ønsker ingen forkrampede påtagede reaktioner) - og sæt kryds i et af felterne;

Jeg er imponeret
Jeg er flad af grin

Det siger intet - for;

Småt kan være godt, og imponerende
Stort noget lort - til det grinagtige

Man må også gerne græde

Husker i jeres første hule - den hvor tæppet blev lagt over spisebordet - og når man inviterede sin bedste ven ind i hulen -

Hulen - min hule eller din hule?

Og efter at hin omtalte med succes har fuldført sit masse drab, og så fordoblet sit overskud til x milliard dollars ? Hvad har ændret sig ? Alle de der kæledyr vi ikke længere gider passe på, de skal stranguleres..

Mitt Romney er en hån imod demokratiet, han er symbolet for alt hvad USA står for.
Gerningen der aldrig ophører, den perfekte krig, krigen imod terror - den slet skjulte hånd og knytnæve - og giver et frit udsyn til det mest betydningsfulde våben: det frie marked.
Endeløs ekspansion..

Ivan Breinholt Leth

Vores forargelse skyldes udelukkende, at vi på en eller anden led opfatter USA som en del af den vestlige demokratiske klub. Vi bliver ikke på samme måde forargede over uligheden i f.eks. Rusland, som vi bliver over uligheden i USA.
USA er reelt et to-partisystem. Det er så godt som umuligt at opstille et nyt parti i USA. At opstille til præsidentvalget kræver så mange penge, at man enten skal være meget rig eller have støtte fra meget store private virksomheder. (Når dette foregår i Afrika kaldes det korruption.) F.eks. en type som Anker Jørgensen er utænkelig i USA. Både inden for det politiske system og i det øvrige samfund er social opstigning langt mindre udbredt i USA end f.eks. i Danmark. En eller anden amerikansk sociolog har udtalt, at hvis man vil leve den amerikanske drøm, skal man tage til Skandinavien. Amerikanske virksomheder anvender millioner af dollars hvert år på lobbyvirksomhed - vel også en form for korruption? 10% af den amerikanske befolkning ejer 75% af de værdier, som findes i USA, og denne gruppe har en enorm magt over medier, meningsdannelse og politiske beslutninger. Hvordan er f.eks. en fabriksarbejders, en kassedames eller en McDonald medarbejders interesser præsenteret i sådan et system? Den overklasse, som styrer det politiske spil i USA, har overhovedet ingen forbindelse med underklassen. Hverken fysisk (mht. boligens placering), socialt (f.eks. i form af et uddannelsessystem hvor børn og unge fra forskellige samfundsklasser mødes), politisk (et ord som 'arbejderparti' findes ikke i USA - i DK har det været anvendt af Socialdemokraterne, Venstre og Dansk Folkeparti) eller mentalt (i form af empati). USA er det mest segregerede samfund i den vestlige verden.