Redaktionen læser

En transkønnet, indisk borgmester

Indien har fået sin første transkønnede borgmester. Madhu Kinnar kommer fra den tidligere urørlige Dalit-kaste og tjente til dagen og vejen ved at underholde på togstrækningen mellem Howrah og Mumbai, inden hun i januar 2015 blev valgt i industribyen Raigarh.
New Delhi Television
Nyhedsbloggen
Indien har fået sin første transkønnede borgmester. Madhu Kinnar kommer fra den tidligere urørlige Dalit-kaste og tjente til dagen og vejen ved at underholde på togstrækningen mellem Howrah og Mumbai, inden hun i januar 2015 blev valgt i industribyen Raigarh.

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.