Redaktionen læser

Rune Lykkeberg: De, der hygger sig, lader sig ikke terrorisere

Terroristerne vinder først, hvis vi holder op med at hygge os
Politken
Nyhedsbloggen
Terroristerne vinder først, hvis vi holder op med at hygge os

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Hygge - er det noget med at æde og drikke med skyklapper på?
Vi har hverken ret meget hygge eller terror her i landet - men de nye tiltag og kontroller er - uhyggelige.

randi christiansen

Hygge er en frygtfri, afslappet og derfor rekreativ tilstand, der som alle andre tilstande kan udvikle sig i retning af fx eskapisme. Så er vi jo også forskellige. Hvad, der for nogen ligner hjernedød virkelighedsflugt, er for andre hvile. Hygge er kun noget dejligt - hvis andet er iblandet, er det ikke hygge. Igen - tag lige skelneevnen i. brug.