Redaktionen læser

Jack vil overleve på bitcoin i en måned

Væbnet med en smartphone og sin digitale bitcoin-wallet skal Jack købe alt fra mad, transport, husleje og det, han ellers har brug for, udelukkende ved at bruge kryptovalutaen bitcoin. Følg hans videodagbog på Version2
Version2
Nyhedsbloggen
Væbnet med en smartphone og sin digitale bitcoin-wallet skal Jack købe alt fra mad, transport, husleje og det, han ellers har brug for, udelukkende ved at bruge kryptovalutaen bitcoin. Følg hans videodagbog på Version2

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.