Redaktionen læser

På date på MDMA

Mine hænder er rastløse, og lysten til at røre ved hans utroligt velproportionerede krop trænger sig på. Men jeg holder fingrene for mig selv, ellers virker jeg for ivrig. Det ved jeg godt. Jeg er på date, og jeg er på MDMA
ILLEGAL magasin
Nyhedsbloggen
Mine hænder er rastløse, og lysten til at røre ved hans utroligt velproportionerede krop trænger sig på. Men jeg holder fingrene for mig selv, ellers virker jeg for ivrig. Det ved jeg godt. Jeg er på date, og jeg er på MDMA

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

MDMA er en pænere forkortelse for ecstasy.

Jakob Silberbrandt

Det er den kemisk korrekte betegnelse.