Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Hallelujah

30 minutters radio om en af verdens mest kendte sange
30 minutters radio om en af verdens mest kendte sange

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Kristian Rikard
Kristian Rikard anbefalede denne artikel

Kommentarer

Vibeke Rasmussen

Selv om det var et lidt pudsigt sangvalg til lejligheden, var k.d. langs fremførelse af Hallelujah under åbningsceremonien til Vinter-OL, ikke kun meget stemningsfuld og spektakulær men også dybt bevægende. En fremførelse der siden for mig personligt har stået som den ultimative udgave af sangen.