Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Læger skal ordinere computerspil mod ADHD

En gruppe af psykiatere, forskere, lærere og spiludviklere arbejder på et computerspil, der kan godkendes som et middel mod ADHD. Ønsket er, at lægerne kan ordinere computerspil mod ADHD i stedet for konventionel medicin.
En gruppe af psykiatere, forskere, lærere og spiludviklere arbejder på et computerspil, der kan godkendes som et middel mod ADHD. Ønsket er, at lægerne kan ordinere computerspil mod ADHD i stedet for konventionel medicin.

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Torben Loft
Torben Loft anbefalede denne artikel

Kommentarer

Torben Loft

I et demokratisk land, med en grundlov, juridiske muligheder, sundheds -og socialsystem, der klare mange opgaver, kan vi ytre os om mange ting,...også ting vi ikk ved noget om ("de skulle hellere sende dem ud og lege"),....understreger blot at vi ikk altid skal gøre brug af vores ret,...nogle gange gavner det ikk

John Jensen

Nu er "artiklen" utroligt ukonkret så det er svært at vide hvad der ligger i det. Ingen kilder eller bare navne på de involverede.

Torben Loft

@John Jensen,
Der er navne og hvis du læser artiklen, bliver det mere konkret,..udfordringen i artikler, både på den side men også de fleste andre medier sider er, at der sjældent er plads til en ordenligt faglig gennegang. (der er ganske sikkert også mange der ikk ville læse det)