Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Ophavsretten er et dysfunktionelt system

Digitale låse på fx musik og ebøger bliver oftest præsenteret som en teknisk beskyttelse af ophavsretten, der forhindrer brugere i uautoriseret kopiering og deling af værkerne. Men det er ikke de digitale låse, som beskytter ophavsretten, men omvendt: Ophavsretten beskytter de digitale låse 
Digitale låse på fx musik og ebøger bliver oftest præsenteret som en teknisk beskyttelse af ophavsretten, der forhindrer brugere i uautoriseret kopiering og deling af værkerne. Men det er ikke de digitale låse, som beskytter ophavsretten, men omvendt: Ophavsretten beskytter de digitale låse 

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Mikkel Dahl
Mikkel Dahl anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu