Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Anders Fogh Rasmussen får nyt job

Han skal »tiltrække flere offentlige kunder, herunder forsvarsministerier og private producenter af forsvarsmateriel så som producenter af våben, jagerfly og pansrede køretøjer«.
Han skal »tiltrække flere offentlige kunder, herunder forsvarsministerier og private producenter af forsvarsmateriel så som producenter af våben, jagerfly og pansrede køretøjer«.

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Anne Eriksen

Anders Fogh Rasmussens nye job som seniorrådgiver i Boston Consulting Group giver ham helt sikkert endnu mere berømmelse - som krigsl...... og ansvarsløs iværksætter - til at sætte endnu mere brand og bål i den globale verden.

lars abildgaard, Jens Jørn Pedersen, Torben Arendal, Karsten Aaen, Brian Jensen, John Victor Lorck og Benjamin Bach anbefalede denne kommentar
Mads Kjærgård

Tja, det kan hænde, at han får noget at lave, i den slags virksomheder skal der jo resultater på bordet. Men lægger mærke til, at han lavede en virksomhed, det kan jo ikke have gået for godt, jeg troede ellers, at det bare var det man skulle gøre. Altså blive selvstændig, så går livet som en leg! Men alt i alt må det være kedeligt, at være kørt ud på et sidespor, for det lader til, at det reelt er det, der er sket! Tænker, at han burde været blevet i dansk politik, så havde han været forsørget forever, men det er han måske allerede qua han har været statsminister?

Kurt Loftkjær

Danish Connection

Hvis det lykkes troldmandens lærling Lars Løkke Rasmussen at blive statsminister, så er den danske forbindelse skabt mellem til Boston Consulting Groups nyansatte rådgiver Anders Fogh Rasmussen. Hans opgave er at skaffe flere kunder hos producenter af militært udstyr samt hos det offentlige kunder som f.eks forsvarsministerier.

Vi ved hvordan pengene vandrede ud af statskassen til privathospitalerne, da daværende sundhedsminister Lars Løkke Rasmussen stod i for overbetalinger af privathospitaler.

Med Lars Løkkes lemfældige forhold til andres penge og herunder statkassens er det svært at udelukke, at et nært samarbejde mellem Lars Løkke og Anders Fogh er forestående.

Og formentlig vil det være en stolt Lars Løkke, der samarbejder med sin mester, hvis projektet med statsministerposten lykkes?

Torben Arendal, Anne Eriksen, Karsten Aaen og Benjamin Bach anbefalede denne kommentar
Thomas Aniss

"Sku' det vaere en tank, hr. Assad?"

En fantastisk afslutning paa en krigsgal karriere at pushe vaaben til verdens despoter og andet..

lars abildgaard, Jens Jørn Pedersen, Anne Eriksen, Torben Arendal og Karsten Aaen anbefalede denne kommentar
Niels Duus Nielsen

Kurt Loftkjær: "... det (er)svært at udelukke, at et nært samarbejde mellem Lars Løkke og Anders Fogh er forestående"

Hvis du tænker på det annoncerede job som udenrigspolitisk rådgiver, pointerede Lars Løkke jo, at der skulle være tale om "en respekteret mand", så det kan umuligt være Anders Fog-of-war Rasmussen.

Et stensikkert karrierevalg, med fast arbejde så langt øjet rækker. Og når man nu ikke er god til russisk eller kinesisk, må man jo tage det der byder sig til. Hvis man altså vil gå den vej.

Jens Jørn Pedersen

AFR har anvendt Danmark som springbræt til at komme ind i våbenindustrien, måske det hænger sammen med Irakkrigen og Nato.
Måske der ikke havde være problemer i Ukraine, hvis AFR havde været et andet sted?