Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Folk hyrer hjemløse til at ligge i kø efter sneakers

»Jeg bor jo ude gaden alligevel. Normalt plejer jeg at sidde nede i metroen og sælge aviser, så det er jo ikke noget stort problem for mig at sidde her,” forklarer Søren, der indkasserer en løn på omkring 14 kroner i timen for sin tjans.«
»Jeg bor jo ude gaden alligevel. Normalt plejer jeg at sidde nede i metroen og sælge aviser, så det er jo ikke noget stort problem for mig at sidde her,” forklarer Søren, der indkasserer en løn på omkring 14 kroner i timen for sin tjans.«

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Benjamin Bach

14 kroner i timen? Si'r jo meget godt, hvilken situation Søren er i, og hvilke moralske kompetencer hans arbejdsgiver besidder.

Et velkendt eksempel var dengang i 2013, da en "forretningsmand" hyrede 100 hjemløse til at stå i kø foran Apple Store i LA (video-interview med snydt hjemløs).