Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Irak-kommissionen skal ikke skrottes

En tværpolitisk gruppe af underskrivere opfordrer i et åbent brev danske politikere og medier til ikke at tillade, at Irak/Afghanistan kommissionen nedlægges.
Hvorvidt Danmarks deltagelse i krigene i Irak og Afghanistan er tiltrækkeligt belyst, bør være hævet over partipolitik.

En tværpolitisk gruppe af underskrivere opfordrer i et åbent brev danske politikere og medier til ikke at tillade, at Irak/Afghanistan kommissionen nedlægges.

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Lars Jorgensen
  • Anne Eriksen
  • Torben Arendal
  • Christian Svenstrup Harder
Lars Jorgensen, Anne Eriksen, Torben Arendal og Christian Svenstrup Harder anbefalede denne artikel

Kommentarer

Bernhard Drag

Tak for det. Mere indenlandsk aktivisme mod rædselkabinettet er stærkt velkomment.

Elisabeth Andersen, Anne Eriksen, Recep INAL, lars abildgaard, Lars Bo Jensen, Torben Arendal og Steffen Gliese anbefalede denne kommentar

Ja men Fogheds ansigtsudtyrk - hvem har pisset i mit slik, chokolade, lokum og lignende - i billedet minder meget om en vis herre, som Foghed har slikket roev hos for at tilfredsstille sin mega-ego. Herren over Herren har som bekendt tabt valget, har nu isoleret sig i sin 1001-vaerelses Saray, og er for tiden dybt beskaeftiget med skumle planer om at drukne "sit" land yderligere i MellemOestens Sump. Jeg haaber at begge vil havne i Haag.

Lars Jorgensen

Det er et helt logisk skridt for Venstre at tage - for de ved jo bedre end nogen andre, hvad kommissionen risikerer at kunne konkludere. Og når man kender lidt til Venstres generalieblad udi demokratiske forbrydelser, så er der grund til at have forventninger til kommissionens udfald.

Læs og del gerne min artikel (på social medier) om Venstres ledelse som en trussel mod vores demokrati: http://www.kommunikationsforum.dk/lars-jorgensen/blog/venstres-ledelse-e...