Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Rapport: Thatchers liberalisering endte med økonomisk nedsmeltning

Ny rapport hævder, at Margaret Thatchers økonomiske liberalisering ikke - som antaget af mange - førte til øget vækst.
Ny rapport hævder, at Margaret Thatchers økonomiske liberalisering ikke - som antaget af mange - førte til øget vækst

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Lars Jorgensen
Lars Jorgensen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Randi Christiansen

Jo, vækst i ulighed og vækst i den ene procents porteføljer - det er bøjet i neon af bl.a. piketty. Så hvorlænge skal denne komplet uansvarlige, neoliberale, neofascistiske finanspolitik tillades at hærge og underminere vores samfund? Er det gode spørgsmål - foreløbig ser det jo ikke ud til, at skriften på væggen er blevet læst af hverken danmarks nye regering eller af den foregående. Og ude i den store verden hærger den ene procent med endnu større ødelæggelseskraft.

Randi Christiansen

Konkurrencestaten er i fuld fart i færd med at udkonkurrere sig selv - hvor smart er det lige