Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

VK-regering dækkede over samarbejde med Blackwater i Irak

Ved at kalde samarbejde for "samtale", lagde VK-regeringen røgslør ud over samarbejdet med det private sikkerhedsfirma Blackwater. Det viser dokumenter fra den nu nedlagte Irak- og Afghanistan kommission.
Ved at kalde samarbejde for "samtale", lagde VK-regeringen røgslør ud over samarbejdet med det private sikkerhedsfirma Blackwater, som bl.a. er dømt for at have dræbt 14 civile irakere under Irak-krigen. Det viser dokumenter fra den nu nedlagte Irak- og Afghanistan kommission

Og der kan du godt sige, at vi ikke ligefrem ruttede med sandheden.

Tidligere forsvarsminister Søren Gade, Venstre.

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu