Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Det, Islamisk stat vil

For at kunne lægge en strategi, der kan besejre Islamisk stat, må vi først og fremmest forstå, hvad det er, Islamisk stat kæmper for
For at kunne lægge en strategi, der kan besejre Islamisk stat, må vi først og fremmest forstå, hvad det er, Islamisk stat kæmper for

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Vibeke Rasmussen
  • Majid Zayani
  • odd bjertnes
Vibeke Rasmussen, Majid Zayani og odd bjertnes anbefalede denne artikel

Kommentarer

georg christensen

Hvordan startede hele den syriske "tragedie" ?. Assad familien og alle dens medløbere forsøgte i diktaturets navn at opretholde ro og orden i enevældens navn, med bomber i hovedet på modstanderen, medens (det såkaldte demokratiske Europa) bare så på.

Da Assad styret så var ved at forfalde , hentede det så Al-kaida (en CIA skabt organisation) med på banen. En organisation, som udviklede sig til IS, stadig medens Europas ledere bare så til fra sidelinien, og russerne i grunden bare sagde: No ja, hvis Europæerne ikke vil lære, så må de bare selv føle konsekvenserne af deres manglende handling.

Idag har vi Europæerne ikke andet tilbage, som et selvglad Europa , som befinder sig i sin egen kærlige selv opløsnings proces, hvor alle mulige prædikanter politiske som religiøse beskylder hinanden for "selv opløsningen",

NB: Til Europa folkets ledere, har jeg et spørgsmål: Hvad ønsker "I"?. Selv erkendelse?, eller folkelig opbakning på "folkelig demokratisk" vis , med folket side ved side med jer, eller bare som det var, enevældens "magtstruelle forhold" bevaret i diktaturlignende formbeskrivelser, bare med navneændring til "ORDET" ,"demokrati", Hvor "ORDET", som sædvanlig er værdiløst, hvis ikke det med handling understøttes.

Vibeke Rasmussen

Beundringsværdigt grundig, faktuel, velundersøgt og -dokumenteret, både oplyst og oplysende artikel … men dybt forstemmende læsning.

Tja, hvordan startede det egentlig
Hvem ’startede’ i sin tid demonstrationerne mod Assad, den tro Putin-vasal – det skulle vel ikke være amerikanerne? …