Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Øgede beføjelser til den franske efterretningstjeneste undersøges

Trods flere beføjelser, er den franske efterretningstjeneste tilsyneladende ude af stand til at gardere sig effektivt mod terrorangreb, fordi angrebene nu rettes mod andre typer mål end før.
Den franske efterretningstjenestes øgede beføjelser og andre initiativer, som blev sat i værk efter angrebet på Charlie Hebdo, er endnu ikke slået igennem.

Derudover er efterretningstjenesten tilsyneladende ude af stand til effektivt at gardere sig mod terrorangreb på bløde mål, som fx koncerter. Årsag: Antallet af potentielle terrormål er alt for højt.

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Hvor er det synd for de stenrige oppumpede efterretningstjenester at de kun kan udspionere regeringsledere, firmakontrakter og civilbefolkninger, men organiseret terrorisme mod civile her står vi på helt på bar bund.
Også politiet kan kun aflytte og spore din færden via din mobiltelefon, men finde en stjålen Iphone er helt umulig.
Det kan man ikke gøre noget ved, sådan er det bare og det vil det blive ved med at være.