Redaktionen læser

Corydon x McKinsey III

Fra arkivet: Faglige organisationer kritiserer, at statens ledere skal måle og veje de ansatte ved hjælp af en McKinsey-model. Men finansministeren mener, at der ikke længere er en modsætning mellem tillid og kontrol i den offentlige sektor
Information
Nyhedsbloggen
Fra arkivet: Faglige organisationer kritiserer, at statens ledere skal måle og veje de ansatte ved hjælp af en McKinsey-model. Men finansministeren mener, at der ikke længere er en modsætning mellem tillid og kontrol i den offentlige sektor

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Et debatindlæg fra artiklen:

"Dan Johannesson
05. januar, 2015 - 22:18

Allerede for et år siden skrev jeg at vi ville komme til at se mere til McKinsey og Co. Det skyldes på ingen måde okkulte evner eller andet, men alene det simple faktum at Bjarne Corydon mellem den 6 - 9 juni 2013 var på Grove Hotel, Hertfordshire til sit første møde med Bilderberg Gruppen.

Se The Telegraphs officielle liste over mødedeltagere her, og find selv navnene frem. Til dig som gennem din kognitive dissonans og standardprogrammering fristes til at bruge det ord du har lært til afvisning af realiteter uden for mainstream boblen- "konspirations dit / dat", gør dig selv og mig en tjeneste at klikke på linket i det mindste. Du forsinker processen gevaldigt for resten af racen.
http://www.telegraph.co.uk/news/politics/10102170/Bilderberg-Group-2013-...

Til samme møde var Ian Davis, Senior Partner Emeritus, fra McKinsey & Company dvs. en af de øverste chefer overhovedet i organisationen i McKinsey & Company. En Forbes 100 organisation hvis luner og standard resultater nationalstaterne nu skal undertvinges. (McKinsey får mange millioner for at undersøge hvad landende skal og ikke skal, dog er rapporternes anbefalinger altid de samme: Privatiser den offentlige sektor, eller gør den så uudholdelig gennem bureaukrati at alle private tilbud pludselig virker som himmelsendte alternativer - og privatiser SÅ den offentlige sektor.)

Til samme møde var også J. Michael Evans, Vice Chairman, fra Goldman Sachs & Co. Som bekendt varede det heller ikke længe før Evans og Corydons "hyggesamtaler" blev effektueret i form af en af Danmarks historiens største statslige frasalg. Det var frustrerende at se hele Danmark gætte vildt 'for og imod' ifht hvad "der mon ville ske" med DONG sagen, når man blot ved at læse gæstelisten til Bilderberg mødet allerede VIDSTE det. Sådan er det tit, når først man forstår destinationen. (En global verdensunion, efter US forbillede, ejet og kontrolleret af private virksomheder, koordineret af Bilderbergdrengene, og smurt af et simuleret 2 partisystem ala US demokrati-simulationen - også kaldet TTIP for short.)

Men - gør selv regnestykket, og stil dig selv spørgsmålet om verdens absolutte elite af bankfolk, finansministre og mediekonglomerater samlet samme sted i 3 dage, med hermetisk lukkede og politiopdækkede døre, potentielt er den mest giftige cocktail for den demokratiske retsstat der findes, eller om du fortsat er tilfreds med mainstream fortolkningen: "Det er bare et hyggeforum for løse ideer". Disse mennesker kan normalt ikke finde 20 minutter i deres kalender, på et helt år.

Men 3 hele dage med verdens absolutte elite, præcis de mennesker der styrer: Politik, økonomi, og massemedierne (dvs dem "som definerer situationen" - af selve verdens historien) - det er der tid til.

Og nej der er intet konspiratorisk eller tosset ved at forholde sig til konkrete historiske facts.
Det eneste der er tosset er to ting:

1. Af aldrig forklarede årsager tro på at denne verdens magtfolk pludselig IKKE konspirerer. Hvornår i alverden skulle de være stoppet med det? INTET, absolut INTET i historien underbygger en sådan ide. Tværtimod.

2. At tro af denne verdens presse, af aldrig forklarede årsager, aldrig gennem vinkling, valg, og i særdeleshed FRAVALG fremtvinger helt bestemte "definitioner af situationen" som tjener de ejerkredse og politikere de er afhængige af.

Så der er NUL mystik i McKinsey og Co. historien, som der var NUL mystik i DONG historien. Tjek gæstelisten fra 2014 og 2015 næste gang. Hvis du ser både en dansk politiker og en leder fra et konglomerat på listen nævnt i en artikel derefter kender du udfaldet med 100% sikkerhed. Handlen / aftalen mellem de to parter VIL ske.

Når du har prøvet den leg, 1, 2 eller 3 gange, kan du jo så se hvor meget "demokratiet" reelt har at skulle have sagt i denne verden. Men pas på når du har lavet legen 10-12 gange - ALTID med samme forudsigelige resultat, er den ikke sjov mere. Og pludselig er du blevet det man kalder for vågen.

Og dét er der brug for."

peter fonnesbech, Anders Barfod og Preben Jensen anbefalede denne kommentar
peter fonnesbech

Her er et link til en dugfrisk undersøgelse fra England, som påviser at NPM faktisk hverken er billigere eller bedre, men tværtimodt er dyrere og dårligere.

Gad egentlig vide om det kan give grundlag for at få pengene plus en erstatning tilbage fra MCKinsey.

Men læs selv:

http://www.denoffentlige.dk/bombe-under-30-aars-styringstaenkning-hood-o...