Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Smartphones ændrer flygtningekrisen

Selvfølgelig har flygtninge også smartphones. Og de bruger dem til at finde den sikreste vej, mad, overnatning og til at kommunikere med dem, der ikke er taget med
Selvfølgelig har flygtninge også smartphones. Og de bruger dem til at finde den sikreste vej, mad, overnatning og til at kommunikere med dem, der ikke er taget med. Men det er ikke altid lige nemt, når ens vigtigste værktøj skal lades op og er i fare for at blive konfiskeret af grænsevagter

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Steffen Gliese
Steffen Gliese anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu