Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Facebook giver os endnu en grund til at holde lidt mindre af dem

Facebook kan ikke påkalde sig missionen om at ville forbinde hele verden og være stedet, man melder sig i god behold i forbindelse med terrorangreb og naturkatastrofer, når Facebook samtidig med vilje placerer tekniske fejl, der afholder tjenestens brugere fra at bruge Facebook
Når Facebook med vilje placerer tekniske fejl, der afholder tjenestens brugere fra at bruge Facebook i flere timer, klinger det lidt hult, når Facebook påkalder sig missionen om at ville forbinde hele verden og være stedet, man melder sig i god behold i forbindelse med terrorangreb og naturkatastrofer

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Niels Erik Nielsen
Niels Erik Nielsen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Steffen Gliese

Denne sygelige optagethed af noget, som man tror, er menneskers disposition for dette eller hint, er temmelig lattervækkende. Den afspejler mere end noget andet en idéforladthed og angst for at miste appel, hvis ikke der foregår konstante "forbedringer".
"Forbedringer" er fint, men rastløsheden er det ikke, tværtimod er det et irritationsmoment for de fleste, når populære funktioner bliver lavet om - ligesom den nærmest mytiske algoritme for Google-søgning forlængst har nået et punkt, hvor den vil blive forladt, så snart et nyt alternativ dukker op, fordi den simpelthen udelader for mange muligheder og er alt for besværlig at få til at søge efter noget nyt.