Redaktionen læser

Filminstruktør troller britisk films bedømmelsesudvalg med film om maling, der tørrer

En britisk filminstruktør har startet en ret succesfuld crowdfundingkampagne for at tvinge det britiske bedømmelsesudvalg, der bedømmer alle britiske film, til at se på maling, der tørrer. Filmen bliver lige så lang, som der crowdfundes penge til
Boing Boing
Nyhedsbloggen
En britisk filminstruktør har startet en ret succesfuld crowdfundingkampagne for at tvinge det britiske bedømmelsesudvalg, der bedømmer alle britiske film, til at se på maling, der tørrer. Filmen bliver lige så lang, som der crowdfundes penge til

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Det lykkedes Charlie Lyne at indsamle £5963, så bedømmelsesudvalget har i går og i dag haft fornøjelsen af 607 minutters hvid væg.

Charlie lavede i går en AMA på Reddit, hvor han fortæller mere om projektet.