Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Hvad har hvalfangere og tech-virksomheder tilfælles?

De nye tech-virksomheder, som modtager risikovillige investeringer fra venturekapitalister, der til gengæld håber på et højt afkast, skylder hvalfangerne i 1850ernes New Bedford mere, end man umiddelbart skulle tro
De nye tech-virksomheder, som modtager risikovillige investeringer fra venturekapitalister, der til gengæld håber på et højt afkast, skylder hvalfangerne i 1850ernes New Bedford mere, end man umiddelbart skulle tro

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu