Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

I Kina er din loyalitet til staten gamificeret

Den kinesiske stat har i samarbejde med kinesiske IT-giganter skabt et Kloutscore lignende system for, hvor god en medborger du er. Jo, den er god nok. Grænserne for dystopiske overvågningsscenarier er hermed rykket en tak længere.
Den kinesiske stat har i samarbejde med kinesiske IT-giganter skabt et Kloutscore lignende system for, hvor god en medborger du er. Jo, den er god nok. Grænserne for dystopiske overvågningsscenarier er hermed rykket en tak længere.

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Mikkel Madsen
Mikkel Madsen anbefalede denne artikel

Kommentarer