Redaktionen læser

Kun Sanders kan vinde over Trump

Demokraterne må pragmatisk vurdere deres strategi for at besejre Trump, skriver Current Affairs. Clinton vil ikke kunne vinde over Trump.
Current Affairs
Nyhedsbloggen
Demokraterne må pragmatisk vurdere deres strategi for at besejre Trump, skriver Current Affairs. Clinton vil ikke kunne vinde over Trump.

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Svært at forestille sig at Hillary skulle være mere upopulær end Trump.

Hej Sören Jensen...
Du får argumentere og forklare når du kommer med en subjektiv mening..

For det förste er han republikansk kandidat.. Nogle amerikanere vil aldrig stemme på en demokrat. Det er närmest dogmatisk och religiöst at stemme på en republikansk kandidat.. Et unuanceret kapitalisme vs. socialisme syn.. Men blå eller röd president betyder ikke så meget medmindre at USA får bremset den massive lobbyism i Washington DC.
Ser hvor lidt Obama på otte år har fået udrettet, selvom han blev stemt ind som den nye messias med smarte slogan som "change" etc...

Under Obama har FED ingenting gjort for at bremse at de store financielle virksomheder på Wall Street bare er blevet större og större selvom man råbte vagt i gevär efter 2008 ved at beskrive at de virksomheder var blevet "to big to fail". Utallige QEs har FED pumpet ud men i sandhed har det bare pumpet boblen endnu mere op end den var i 2008...

Der er en international bölge igang.. Den hedder at folk er meget trätte af karriere politikere som er PC og virker som de ofte ingen kontakt har med folket.. Trump er business man,, han har ingen filter eller mundkurv, han har ironisk nok belyst et alvorligt problem i amerikansk politik og det er penge.. Som også Bernie Sanders en anden "fringe" politiker har udtalt.. Bernie tager kun imod donationer fra fagforeninger og grässrödsbevägelser.. HIllary har modtaget mange penge i talking fees fra store koncerner som Goldman Sachs, JP Morgen etc.. Og the Clinton foundation har modtaget mange penge fra rige ukrainske oligarker och vist også fra Saudi Arabien så gad vide vilke interesser de representeret ??

@ AB Jeg synes nu det siger sig selv. I sidste ende kommer valget til at stå mellem en demokrat og en republikaner. Hvis republikaneren bliver Trump og demokraten Hillary, ville et flertal af den amerikanske befolkning skulle foretrække Trump fremfor Hillary for at Trump kan vinde, men det er bare svært at forestille sig at Hillary skulle være mere upopulær end Trump.

Torben R. Jensen

Skræk-scenariet for Demokraterne må være, at den tidligere New York borgmester George Bloomberg stiller op. Han er stadig aktuel som uafhængig kandidat og forventes at beslutte sig om kandidaturet den 1. marts.
Bloomberg vil i lighed med Clinton af mange blive opfattet som en midtersøgende kandidat, og han vil formentlig kunne appellere til mange vælgere, der ellers ville foretrække Clinton. Det kan give Bloomberg chancen for at vinde et opgør med tre kandidater, men også bane vejen for en ekstremistisk republikaner.
For republikanerne kan han blive partiledelsens foretrukne kandidat frem for Trump.
http://www.usnews.com/news/the-report/articles/2016-02-26/michael-bloomb...

Torben R. Jensen

Ups. Bloomberg hedder Michael til fornavn

Hans Jørn Storgaard Andersen

En meget detaljeret gennemgang af især Donald Trumps meriter før og især nu. Men ikke meget om de fremtider, der tegner sig, skulle Trump gå hen og blive den 45ende præsident i USA.

Dernæst et meget ukritisk syn på Bernie Sanders, måske fordi denne er så tilpas ukendt, at der ikke er så meget at snakke om?

Endelig får Hillary Clinton tæv, så det vil noget af den gode Harvard-studerende.

Mærkeligt, at han slet ikke anerkender Clintons bedrifter i realpolitik, men skoser hende som om han var ansat - eller håbede på at blive ansat - i Trumps evt. admnistration.

Republikanere er et folkefærd for sig selv, Tea Party-bevægelsen er endnu mere fastfrossen, men .. hvor mange er der egentlig af dem? Nogle tror, at det er de pengestærke, der er republikanere, men for pokker - se dig om i øststaterne, hvor de velhavende bosætter sig. Der er klare flertal for demokraterne uanset at de republikanske kandidater flotter sig med millioner af dollars i valgkampene.

Og så til fænomenet Bernie Sanders. Han er for mig en ikke-kandidat alene fordi han er jøde. Og specielle religioner har ingen kinamands chancer for at blive amerikansk præsident. Selv en katolsk præsident som John F. Kennedy fik ikke mange chancer i sin tid - fordi vælgerne frygtede, at Paven skulle spørges før hver vigtig beslutning.

Det er ren desperation, det Nathan J. Robinson skriver om. Men .. jeg må lade ham, at han kommer viden om - men dækker alligevel ikke alle områder i valgkampen.