Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Rigspolitiets charmeoffensiv om sessionslogning

I de seneste par dage har politiet oplyst, at de mente at sessionslogning kunne have hjulpet med at pågribe Omar El Hussein tidligere under den såkaldte manhunt. Og så har politiet offentliggjort en PowerPoint-præsentation med argumentation for hvorfor de vil have sessionslogning.
I de seneste par dage har politiet oplyst, at de mente at sessionslogning kunne have hjulpet med at pågribe Omar El Hussein tidligere under den såkaldte manhunt. Og så har politiet offentliggjort en PowerPoint-præsentation med argumentation for hvorfor de vil have sessionslogning.

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Sup Aya Laya
  • uffe hellum
  • Rasmus Knus
Sup Aya Laya, uffe hellum og Rasmus Knus anbefalede denne artikel

Kommentarer

Jo, det er osse meget fint alt sammen, men det er bare det at vi slet ikke har brug for sessionslogning. Vi har brug for at det offentlige finder ud af at de skal respektere vores ret til privatliv. Det er ganske taktløst at Pind og vennerne skal misbruge en ulykkelig tosses amokløb som vægtstang til at snage i alle andres gøren og laden.