Redaktionen læser

Kan selvkørende biler overleve et dødsfald?

Det måtte jo ske på et tidspunkt. En af Googles selvkørende biler har for første gang været skyld i en ulykke. Ingen kom til skade og Google har rettet ‘fejlen‘, men hvordan ville vi reagere, hvis det en dag ender i et dødsfald? For at forstå det, kan det være en idé at se på, hvordan vi reagerede på det første trafikoffer tilbage i 1899.
The Atlantic
Nyhedsbloggen
Det måtte jo ske på et tidspunkt. En af Googles selvkørende biler har for første gang været skyld i en ulykke. Ingen kom til skade og Google har rettet ‘fejlen‘, men hvordan ville vi reagere, hvis det en dag ender i et dødsfald? For at forstå det, kan det være en idé at se på, hvordan vi reagerede på det første trafikoffer tilbage i 1899.

How the public responds to the first human deaths caused by self-driving cars will ultimately determine the technology’s trajectory.

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.