Redaktionen læser

Løkke låner fra George Bushs berømte advarsel til terroristerne bag 11. september-angrebet

Efter angrebene den 11. september 2001 sagde daværende præsident George Bush: »Make no mistake, the United States will hunt down and punish those responsible for these cowardly attacks.« Her er statsminister Lars Løkke Rasmussens reaktion på dagens angreb i Bruxelles
The Guardian
Nyhedsbloggen
Efter angrebene den 11. september 2001 sagde daværende præsident George Bush: »Make no mistake, the United States will hunt down and punish those responsible for these cowardly attacks.« Her er statsminister Lars Løkke Rasmussens reaktion på dagens angreb i Bruxelles:

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Så har vi åbenbart hele to plagiatministre i regeringen.

hakon njor, Helene Kristensen, Wilhelm May, Morten Andersen, Jørgen Steen Andersen, Uffe Illum, Kirsten Kathrin, Niels Duus Nielsen, Sup Aya Laya, Arne Lund og Torben Jørgensen anbefalede denne kommentar

Hej Løkke - Ka' vi ikke lige inden du kommer for godt i gang - få at vide, hvad det er for europæiske værdier, du her taler om?
Er det angrebskrig mod lande, der er svagere end os selv? Er det venden ryggen til folk på flugt fra krig og tortur? Er det diskrimination af religiøse mindretal? Er et mørklægning af beslutningsprocessen? Er det det skindemokrati, som du og din regering står for? Er det en kold og kynisk klapjagt på samfundets svageste, som den seneste kontanthjælpsnedskæring er udtryk for?

Kom nu, Lars. Hvad er det for "europæiske værdier", du er så optaget af?

hakon njor, Lars Jørgensen, Tom Andreæ, Carsten Budde, Pia Svendsen, Morten Andersen, Anders Barfod, Michal Bagger, Holger Madsen, Jørgen Steen Andersen, Uffe Illum, Carsten Mortensen, Ib Christensen, Kirsten Kathrin, Niels Duus Nielsen, Sup Aya Laya, Flemming Berger, Torben Selch, Bill Atkins, Torben Jørgensen og Hans Larsen anbefalede denne kommentar
Herman Hansen

...Ok så, "Let's hunt them down". Og når det så er sket, hvad gør vi så Løkke?

hakon njor, Carsten Budde og Jørgen Steen Andersen anbefalede denne kommentar

Det der cowboysprog er simpelthen bare ikke en politiker værdigt.

hakon njor, Lars Jørgensen, Wilhelm May, erling jensen, Pia Svendsen, Morten Andersen, Jørgen Steen Andersen, Torben Jørgensen, Uffe Illum, Kirsten Kathrin og Flemming Berger anbefalede denne kommentar

Tjaaaa historien gentager sig selv.. vel sagtens indtil tilstrækkelige mange siger STOP!

Søren Fosberg

I betragtning af hvor dårligt det går med vores demokratisering af Mellemøsten og andre tilbagestående steder kunne det være interessant hvis vore ledere skænkede det en overvejelse om vi mon gør noget galt. En undersøgelse i USA mener at vi - de vestlige demokratier - i løbet af de sidste 10 år har dræbt mellem 1.3 og 2 millioner civile i Pakistan, Irak og Afghanistan. Er det mon det der er problemet? Måske skulle vi forsøge at få lidt mere fra hånden. Hvorfor ikke 4 millioner, 6 millioner eller endnu mere.

Jeg tror Løkke lige er manden til jobbet.

Carsten Budde, erling jensen, Pia Svendsen, Jørgen Steen Andersen, Flemming Berger og Niels Duus Nielsen anbefalede denne kommentar
Kirsten Kathrin

En skændsel, at en statsminister sidder og skriver på Twitter eller Facebook når det sker noget. Løkke sidder måske på er værtshus, og kan ikke rigtig løsrive sig, og så kommer en tåbelig besked fra landets leder.

Mon ikke det er på tide, at den herre kommer i gang med at vise, hvad han mener med "værdier" som han taler så meget om. Når der er problemer, må Løkke frem på skærmen og fortælle, hvad der sker, det er derfor vi har en leder.

Hanne Ribens, Carsten Budde, Pia Svendsen, Jørgen Steen Andersen og curt jensen anbefalede denne kommentar

Kirsten Kathrin,
du tager desværre fejl i noget helt grundlæggende:

Lars Løkkes opgave (pr. definition af ham selv og dem der holder ham ved magten) er ikke at regere landet for landets bedste men at ødelægge mest mulig velfærdsstat inden oppositionen og befolkningen kan besinde og omgruppere sig. Det viser sig meget tydeligt ved hvilke mennesker han har udvalgt som kampfæller.

hakon njor, Niels Duus Nielsen, Hans Larsen, Kirsten Kathrin, Ebbe Overbye, Helene Kristensen, Carsten Budde, Torben Jørgensen, Michal Bagger og Jørgen Steen Andersen anbefalede denne kommentar
Helene Kristensen

Han er ikke landet leder, han er landbrugets leder - så lad ham sende bønderne med gyllespredere og giftsprøjter i krig. Hvorfor skal den ganske almindelige skatteyder, som han er helt og aldeles ligeglad med, lægge børn til hans cowboydrømme. Find en hest Løkke, og "gør det selv".

"Og når det så er sket, hvad gør vi så Løkke?"

Herman,
ligesom George Bush har Lars Løkke selvfølgelig ingen plan for, hvad man gør bagefter....

Kurt Loftkjær

Værdiløs i forhold til intellektuelle værdier

19%-mindretalsstatminister Løkke Rasmussen har næppe noget værdipolitisk at byde på, med mindre det er noget, som kan bidrage til hans og vennernes bankkonti. Efter min opfattelse er noget ikke noget at komme efter med mindre, at man medtager undergravelse af hidtidige værdier i vort fælles samfund. Eller kan nogen pege på noget positivt?